Депутати звільнили директора хмельницької школи

0

Депутати міської ради вчора, 4 березня, на 48-й сесії вирішили розірвати трудовий договір із директором спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 міста Хмельницького Галиною Халатурник, враховуючи численні порушення посадових обов’язків з її боку та зрив навчального процесу.

Із таким проханням звернулись до влади трудовий та батьківський колективи навчального закладу, мотивуючи це тим, що поведінка директора несумісна з її посадою.

«На посаду директора Галину Халапурник призначили минулого року. Вона пропрацювала декілька місяців, але за цей час порушила не лише Кодекс законів про працю, а й дозволяла собі аморальні вчинки стосовно трудового колективу. В результаті люди неодноразово звертались зі скаргами в управління освіти. Конфлікт назрівав, і щоб захистити свої права колектив звернувся до первинної профспілкової організації. В результаті цього з нею розірвали трудовий договір», – розповіла представник первинної профспілкової організації Алла Касянюк.

Напередодні пані Халапурник за рішенням суду уже вдруге поновили на роботі, але батьківський і педагогічний колективи відмовляється з нею працювати, тому шукають підтримки у влади міста. Депутати батьків і педагогів підтримали і за розірвання контракту із директором школи проголосували.

«Галина Халапурник здійснювала неефективну управлінську діяльність, навчально-виховний процес не був організований, не виконувались навчальні програми, – зазначила депутат міської ради Світлана Мельник. – Дуже прикро, що сталась така ситуація. У майбутньому до вибору керівників навчальних закладів потрібно підходити більш виважено, розумно і з багатьма критеріями».

5 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів