Депутати Хмельницької облради затвердили програму для підтримки «атошників» та їх сімей

0

Військовослужбовці, які воювали на Сході, члени їх сімей та члени сімей загиблих мають отримати одноразову матеріальну допомогу у розмірі 2 мільйонів гривень  за кошти обласного і місцевих бюджетів. Крім того, 819 тисяч гривень в бюджеті передбачено на оздоровлення та реабілітацію «атошників». Ще 120 тисяч гривень підуть   на першочергове забезпечення оздоровленням дітей, батьки яких загинули (померли), дістали поранення, контузію або каліцтво під час участі в АТО.

Програмою передбачено придбання медичного обладнання для Хмельницького обласного госпіталю інвалідів Великої Вітчизняної війни та обласної психіатричної лікарні №1. На це передбачили 340 тисяч гривень.

Програма запланована на рік.  У її рамках  передбачається надання допомоги військовослужбовцям (резервістам, військовозобов’язаним) та працівникам Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, особам рядового, начальницького складу, військовослужбовцям, працівникам Міністерства внутрішніх справ України, Управління державної охорони України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, які  захищають (захищали) незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і беруть (брали) безпосередню участь в АТО, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах АТО, працівникам підприємств, установ, організацій, які залучалися та брали (беруть) безпосередню участь в АТО, а також членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) осіб, які брали участь в АТО.

 

 

7 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів