«Чураско» – новий термін на гастрономічній мапі міста Хмельницького.

0

Читач написав на сайт: «Чураско» – новий термін на гастрономічній мапі міста Хмельницького.Випадково побачивши рекламу у інтеренеті вирішили завітати до нового закладу „Гастро-бару 7.62”, що на вул. Грушевського,62 у м. Хмельницький, на унікальну кулінарну пропозицію – м’ясний безліміт.
У рекламі зазначалось: «Чураско» – новий термін на гастрономічній мапі міста. Це абсолютно новий формат у Західній Україні. Така їжа має шалену популярність у Латинській Америці. У Бразилії подібні заклади обов’язкові „крапки” навіть невеликих міст.
Спочатку гостям „Гастро-бару 7.62 Чураско” подають сет з холодними закусками – салати, соління, соуси, картопля, сири, хліб. Далі кожні 15 хвилин виносять певний вид м’яса.
За подачу м’яса відповідає чураско-мен – кухар, який сам смажить м’ясо на відкритій кухні і сам подає його гостям. В меню присутньо декілька видів м’яса – курячі крильця, свинина, курячі гомілки, яловичина, люля-кебаб. Ви можете брати кожного виду м’яса стільки, скільки захочете. Після всього подають чілі-ананас з грилю. А далі коло повторюється – курятина, свинина, яловичина, ананас. І так безперервно – смакуйте досхочу.
Чураско-мен буде виносити м’ясо доти, доки ви не перевернете сигнальну фішку червоною стороною догори. На цьому подача м’яса припиняється. І ще, за правилами ресторану, якщо хтось один за столом замовив чураско-сет, автоматично рахується стільки сетів, скільки людей сидить за цим столом.
Такий сеанс з 12:00 до 16:00 коштує 99 грн, а з 16:00 до 24:00 – 169 гривень.
І все це м’ясне розмаїття можна запивати свіжим бочковим пивом.»
В цілому – залишились дуже задоволені, єдина відмінність від вище написаного, що м’ясо приносять офіціанти, бо у кухара було багато замовлень і він не мав можливості виходити, а офіціанти швидко виносили смачнюче м’ясо. Приємно здивувало, що навіть великі шматки м’яса приготовані на чураско були дуже соковиті та повністю прожарені.Для себе зробили висновки, що туди добре приходити і святкувати якісь події з друзями, заплатив фіксовану суму і не маєш клопоту. Закусок вистачає, м’ясо приносять кожні 10 хвилин і воно свіже і гаряче, як раз є час підняти тост:) Подруга була з дітьми, для діток діє знижка -50%, вже з початку кола чекали ананас з грилю:) Отримала масу задоволення та «смачно» провела вечір з подругами, тому з задоволенням раджу усім!!!

31 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів