Члени громадського формування «Титан» допомагають міліціонерам охороняти правопорядок

0

Раніше активісти долучалися до патрулювання міста тільки у вихідні та святкові дні, але впродовж останніх кількох місяців вони виходять на охорону громадського порядку щовечора.

Громадське формування «Титан» створено в Ярмолинцях 10 років тому. За цей час його члени здобули серед місцевого населення повагу та авторитет. До його складу входять підприємці, державні службовці, пенсіонери.

Зазвичай члени формування заступають на охорону громадського порядку з правоохоронцями на свята або у вихідні. Для 9-тисячних Ярмолинець цього достатньо. Але коли виникає потреба, хлопці завжди готові прийти на допомогу. Впродовж останніх кількох місяців, відколи охорона громадського порядку здійснюється в посиленому режимі, «титанівці» щовечора заступають на патрулювання разом з працівниками Ярмолинецького райвідділу міліції.

Можна досягти значних успіхів у боротьбі зі злочинністю, якщо об’єднати усіх разом навколо спільної мети: органи місцевого самоврядування, організації, навчальні заклади, правоохоронні органи, небайдужу громадськість, — говорить начальник міліції Ярмолинеччини Олександр Завадський. — Лише разом зуміємо подолати негативні явища, які панують у суспільстві. Так, участь добровольців в охороні громадського порядку дозволяє збільшити кількість патрульних нарядів, що, у свою чергу, робить вулиці селища безпечнішими.

Самі ж активісти стверджують, що участь у громадському формуванні — це вияв їхньої громадянської позиції. Таким чином вони допомагають не тільки міліції, а й населенню.

30 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів