Черговий рейд на Кам’янецькій: стихійні торговці пішли до міської ради

0

Згідно домовленостей було вирішено протягом тижня вивчити скільки торгових місць не вистачає на “Ранковому” ринку, щоб забезпечити прилавками всіх торговців зі стихійного. Спочатку продавці заповнюватимуть збудовані прилавки на території ринку, а інші люди, яким місця не вистачило, розміщатимуться біля ринку на стометрівці. За експериментом буде слідкувати ініціативна група торговців, директор і майстер ринку, представники міліції і влади. Моніторинг розпочнеться з березня. 
Під час обговорення шляхів вирішення проблеми представники влади намагалися пояснити, що людям не забороняють взагалі торгувати, а просто їх мають перемістити на територію ринку за прилавки. Продавці ж хвилюються чи не заборонять їм працювати поки будуть будуватися торгові місця.
“Пройде перевірка, всі побачать, що не вистачає потрібної кількості місць на ринку. Поки почнуть готувати прилавки пройдуть дні, можливо, й місяці. А нам гроші треба вже зараз заробляти. Ми згодні перейти потім за прилавки, але поки їх не буде, ми будемо торгувати як торгували”, – розповідає одна з продавчинь стихійного ринку.

пройшло кілька рейдів правоохоронців на стихійних ринках. Сьогодні працівники міліції вийшли на чергування ще до приходу продавців, направляючи їх зі стихійного ринку на “Ранковий”. Обійшлося без протоколів та конфіскацій.
 

3 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів