Біометричний ажіотаж: довгі черги та години очікування (Відео)

0

Біометричні паспорти почали видавати українцям.

З 12-го січня запрацювали пункти з прийому документів на виготовлення біометричних закордонних паспортів. Такий інноваційний документ пришвидшить процедуру на митниці і в разі втрати його можна швидше відновити. Жителі області вдома не засиджуються: в міському пункті прийому документів небувалий ажіотаж, та навіть черги.

Біометричні паспорти для українців. Такими є вимоги Євросоюзу на подальше впровадження безвізового в’їзду на його територію. Процедура оформлення нова, та й вартість різниться від терміну його виготовлення.

У новому паспорті буде новий безконтактний електронний носій. У ньому – інформація про людину та ще декілька новинок.

Новинка захопила українців. Не став виключенням і Хмельницький. Довгі черги та години очікування – це все можна побачити в обласному відділені міграційної служби. Тетяна прийшла близько восьмої ранку і вже була дев’ятою у черзі. Дівчина хоче навчатись у одному з європейських вишів.

Після свят люди кинулись за новим документом. Аби взяти у них відбитки пальців доводиться витратити більше часу, ніж потрібно. Пояснюється це фізіологічними особливостями кожної людини.

Надати свої персональні данні для великої кількості населення готові не всі. Більшість не бажає цього робити через свої релігійні переконання. З такими проблемами наше суспільство стикалось при присвоєні кожному українцеві ідентифікаційного номеру.

Скоротити очікування та зменшити черги обіцяють вже найближчим часом. Відбуватиметься це за рахунок збільшення по всій області пунктів прийому документів з існуючих шести до чотирнадцяти.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0

http://khmelnytsky.com.ua/

14 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів