Бійці хмельницької спецроти міліції “Богдан” викрили арсенал зброї у зоні АТО

0

У місті Сіверськ Артемівського району Донецької області бійці хмельницької спецроти «Богдан» натрапили на арсенал зброї бойовиків.
“В ході перевірки оперативної інформації в гаражі, що належить учаснику незаконного збройного формування, співробітниками карного розшуку Артемівського міськвідділу міліції спільно з бійцями батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Богдан» був виявлений склад зброї та боєприпасів”, – повідомляє прес-служба управління міліції у Донецькій області.
Правоохоронці конфіскували чотири автомати Калашникова, п’ять магазинів з патронами до них, бойову гранату “РГ-42”, 280 набоїв різного калібру, а також військове обмундирування та екіпіровку.
Міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Покарання — ув’язнення терміном до семи років.
Також розшукується і власник арсеналу, якого підозрюють у порушенні частини першої статті 260 – створення не передбачених законом незаконних воєнізованих формувань або участь у їх діяльності.

14 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів