Бандуристка Марина Круть презентувала перший кліп на свою авторську пісню (ВІДЕО)

0

Ідея кліпу, за словами авторки, неординарна та загадкова. Режисер кліпу Михайло Чєлнаков.

«Події відбуваються немовби у сні. Це маленький фільм, який наповнений багатим змістом. Зйомки тривали вісім днів протягом 12 годин щодня. Робота над кліпом була дуже напружена. Важко було тому, що ми багато перезнімали, дуже прискіпливо ставились до кожного кадру, вимагали різних ракурсів. Кліп не знімався за один день, як знімаються звичайні бюджетні кліпи. Він знімався довго, монументально і красиво. І хоча робота була напружена, нам було весело і классно», – розповіла Марина Круть.

Загадкового хлопця у кліпі, який став лейтмотивом відео, зіграв хмельницький музикант Антон Вараниця. Також до роботи над кліпом долучилися музиканти, з якими Марина записувала пісню – Ігор Грабовський, Антон Пастушок і Владислав Подлюк. А со-режисером відео стала Катерина Лебідь, яка була постановником, майк-апером, перукарем і «людиною, яка зробила половину роботи».

«Другий кліп планую випустити у наступному році, або цього року ближче до осені. Зараз працюю над записом першого студійного альбому, це займає багато часу. Свій дебютний альбом хочу випустити в червні. Зараз записано близько 40% пісень», – зізналася Марина.

Дарія Пастернак.

16 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів