Багатодітній сім’ї, глава якої пішов воювати, допомогли хмельницькі волонтери

0

Із солодощами та фруктами завітали до оселі Скубишів волонтери благодійного фонду «Патріоти України». У подружжя п’ятеро хлопчиків та дівчинка, якій ще не виповнилося й року, і знову чекають на поповнення. Олександр Скубиш, 35-річний батько шістьох дітей, добровільно пішов на війну. Як уже писала Газета «Є», Ірині без чоловіка нелегко, справжньою проблемою стала відсутність пральної машинки. Тому за кошти небайдужих хмельничан волонтери її придбали і передали Ірині, котрій і так нелегко вгледіти за малечею: нагодувати, прибрати, готувати уроки…

«Дізнавшись про проблему Ірини, ми одразу вирішили їй допомогти. Вона ж – справжня героїня, народити і виховувати стількох дітей! І чоловік її також герой, який не сидить вдома, а виконує свій обов’язок перед країною, – каже волонтер Сергій Кисельов. – Кошти на пральну машину, а це – 10 тисяч гривень, зібрали патріоти, які завжди підтримують наш фонд у всіх починаннях».

Як запевняє волонтер, на цьому допомога для сім’ї Скубишів не закінчиться. Фонд «Патріоти України» і надалі триматиме зв’язок із багатодітною сім’єю та підтримуватиме Ірину та її чоловіка.

«Щиро вдячна усім, хто не залишився байдужим і допомагає нашій сім’ї, – каже Ірина Скубиш. – Тепер буде трохи легше, от дочекаємося: я чоловіка, діти — батька, і все буде чудово».

Техніку жінці одразу ж безкоштовно підключив сантехнік, тепер вона зможе більше уваги приділити діткам. Можливо, розповідатиме їм, як мужньо тато захищає країну від загарбників.

1424267761

1424267803

1424267824

1424268003

1424267921

 

 

18 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів