Бабуся заспокоювала п’яного племінника, а натомість отримала кілька ударів у голову, від яких померла

0

Бабуся взялася заспокоювати п’яного племінника, а натомість отримала кілька ударів у голову, від яких втратила свідомість та через три дні померла.

Душогуб проживав разом із 74-річною матір’ю та її старшою сестрою в одному із сіл Дунаєвецького району. Чоловік ніде не працював та часто зловживав спиртним. Про те, щоб допомагати стареньким, не було й мови.

Пізнього вечора 8 березня зловмисник повернувся додому геть п’яним. Матері це, звісно ж, не сподобалось, і вона зробила синові зауваження. У відповідь той почав лаятись і, врешті-решт, вигнав бідолашну з дому, тож пенсіонерка змушена була заночувати у сусідів.

Тітка й собі почала заспокоювати дебошира, але розпалений спиртним та попередньою сваркою чоловік накинувся на пенсіонерку з кулаками та декілька разів вдарив її по голові, після чого спокійно пішов спати.

Наступного ранку чоловік побачив, що тітка лежить без свідомості, і повідомив про це матір. Жінка одразу ж викликала «швидку» та міліцію. Потерпілу доправили до реанімаційного відділення Дунаєвецької ЦРЛ, де вона від отриманих травм померла через три дні.

Працівники міліції взяли підозрюваного під варту. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

16 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів