Авторитетні, впізнавані та самодостатні. Такими “УДАР” бачить своїх депутатів, мерів та голів рад

0

Досвід приходить з часом, а той, хто не вчиться на своїх помилках, не розвивається – це основний меседж робочих зборів Хмельницької обласної партійної організації «УДАР Віталія Кличка». Майже половина із присутніх – це нові обличчя, а значить, нові сили та методи роботи, зауважив голова обласної організації Василь Міракін.

Авторитетний, впізнаваний, самодостатній та з незаплямованою репутацією. Саме за такими критеріями місцеві осередки партії «УДАР» на Хмельниччині обиратимуть із своїх лав кандидатів у мери, депутати та голови сільських рад.

Визначитись ударівці повинні до першого березня. Саме на початок березня, з 1 до 10 числа, голова обласного партійного осередку Василь Міракін запланував робочі візити по області. Головний УДАРівець хоче познайомитися з усіма місцевими партійними осередками. До того часу, попередив керівник, партійці на місцях повинні попрацювати: проаналізувати «політичний ринок» своєї території, підібрати кадровий резерв. А обирати, кажуть у партії, є з кого, бо останнім часом партія поповнилися новими обличчями. Свіжа кров дозволить вийти на новий, професійний та сучасний рівень роботи.

«До 1 березня у вас повинні бути кандидати на депутатів місцевих рад. Також мусите мати кандидатів на сільських та міських голів. Люди повинні бути самодостатніми, з життєвою позицією, лідерами, які зуміли сформувати себе як у сімейному, так і у суспільному житті. Важлива також відсутність іміджевих ризиків. Бо, зробивши помилку один раз, треба дуже довго працювати, щоб повернути добре ім’я», – наголосив Василь Міракін.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0

Натомість керівники районних організацій висловили свої побажання щодо того, що потрібно врахувати та виправити у партійній роботі.

Пунктуальність та особливості території, організаційні моменти, такі як офісні приміщення, заробітна плата та інші, не менш важливі, моменти, які впливають на роботу партійців, попросив врахувати представник городоцьких ударівців Юрій Споговський.

Підтримали його й колеги з інших районів і додали свої побажання щодо регулярного висвітлення роботи, як партії в цілому, так і кожного депутата у засобах масової інформації. «УДАР» не припиняв працювати, але ми про це ніде не розповідали, – зазначають партійці.

Врешті постановили: звітувати на офіційному партійному сайті мінімум раз на квартал, посилити роботу в соціальних мережах, реагувати на запити людей і не просто вислуховувати, а реально вирішувати проблеми усіх, хто звертається у громадські приймальні партії.

 

 

13 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів