Аварійний минулорічний маршрут знайшов нового перевізника (відео)

0

Минулорічна смертельна автомобільна аварія, яка забрала життя однієї людини, наробила галасу на все місто. Тоді підприємство «Купава» позбавили ліцензії на декількох маршрутах загального користування і одного соціального. На вільний маршрут тимчасово було допущено нового перевізника. Тепер прийшов час обирати згідно з встановленими вимогами.

В міській раді відкрили конверт із маршрутами загального користування. Саме конверт, тому як бажаючих з приватних фірм виявилось тільки один учасник перегонів.

Минулого року тодішнього перевізника позбавили ліцензії за смертельну аварію в мікрорайоні Лезнево. Суд мотивував своє рішення тим, що підприємство не забезпечує надання послуг, які відповідають належному рівню безпеки.

Конкурс, який був оголошений ще декілька місяців тому, зацікавив тільки одну фірму. Інший претендент не встиг подати документи до конкурсної комісії.

Іншому, якому теж хотілося взяти участь у маршрутних перегонах, банально забракло часу для зібрання документів. Це – міське комунальне підприємство «Хмельницькелектротранс». Директор Віктор Паламарчук, каже: документи подали вчасно, а саме – за декілька хвилин до закінчення реєстрації.

Незважаючи на одного учасника, законодавча база дозволяє проводити конкурс та обирати переможця. Майже дві години словесних перепитій між членами комісії та учасниками маршрутних перегонів закінчились голосуванням. 20 голосів – абсолютна більшість – і новий перевізник визначений.

27 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів