21-річний молодик жорстоко побив бабусю. Все заради 100 гривень

0

Розбійний напад стався в одному із сіл Красилівського району. У стані сильного алкогольного сп’яніння молодий чоловік проник у будинок самотньої пенсіонерки та, вимагаючи гроші, жорстоко побив власницю.

Впродовж цілого дня 21-річний парубок пиячив із друзями, а коли стемніло, його потягнуло на «подвиги». Хильнувши ще пляшку вина, чоловік вирішив навідатись до самотньої бабці, яка, як йому було відомо, отримує непогану пенсію.

Добряче підігрітий алкоголем, зловмисник вибив вхідні двері в будинок та проник всередину. Бабуся прокинулась від шуму — подумала, що то повернулася соціальна помічниця, яка тільки-но пішла півгодини тому. Але натомість до кімнати увірвався молодик, і, не говорячи нічого, вдарив господиню в обличчя, від чого та впала на землю. Пенсіонерка сказала нападнику, де лежать гроші, і попросила більше її не чіпати. Розлючений розбійник почав нишпорити по хаті, але, за свідченнями потерпілої, окрім тих 100 гривень, на які вона вказала, більше нічого не знайшов.

Першою про жорстокий розбійний напад на пенсіонерку дізналася соціальний працівник, яка вранці прийшла провідати підопічну. Жінка одразу викликала медиків та працівників міліції.

Потерпіла впізнала свого кривдника. Ним виявився 21-річний односелець. Коли правоохоронці навідались до нього додому, чоловік тільки-но прокинувся з важким похміллям. У всьому звинувачував алкоголь, пам’ятав події минулого вечора, але думав, що то йому наснилося…

Наразі підозрюваний перебуває під домашнім арештом. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Слідство триває.

http://khmelnytsky.com.ua/

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів