15 військовослужбовців Кам’янець-Подільського вирушили в зону АТО

0

23 грудня за умов ротації, 15 військовослужбовців Кам’янець-Подільського гарнізону Центру розмінування поїхали на схід в зону АТО.

Саме ці солдати напередодні отримали спорядження, що надійшло як гуманітарна допомога з Кутна Гори (Республіка Чехія). Для наших військовослужбовців з міста-побратима передала теплий одяг, спальні мішки, термобілизну, берци, каремати, палатки, тощо.

Крім рідних та близьких, побажати щасливої дороги захисникам прийшли представники міської влади, громадських організацій, десятки городян.

На світанку шеренга військовослужбовців у повній амуніції вишикувалася поблизу головного управління Центру розмінування. Начальник гарнізону, полковник Володимир Родіков зазначив, що головне завдання воїнів – зберегти життя та здоров’я особового складу й виконати бойові задачі.

Учасники клубу “Юні миротворці” передали нашим захисникам обереги, продукти харчування та солодощі. Після короткого прощання і фото на пам’ять під вигуки Слва Україні – Героям слава, військовослужбовці вирушили на схід.

Повертайтеся живими та здоровими!

http://khmelnytsky.com.ua/

14 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів