Картопля в рукаві

0

Ця картопелька відрізняється багатим запахом і смаком, адже всі інгредієнти насичуються ароматами й соками одне одного. І головне — проза життя — вам не доведеться мити деко або форму.

Інгредієнти:
1 кг картоплі (середньої), 2-3 зубки часнику, 3 ст. л. олії, зелень (у мене – кріп, петрушка), зелена цибуля, приправа для картоплі, сіль.

Приготування:
Картоплю почистити, помити, обсушити й перекласти у велику миску. Якщо картопелька велика, її слід розрізати на частини. Часник почистити й пропустити через часникодавку. Зелень промити і дрібно нарізати.
Для приготування соусу в окремому посуді змішати олію, часник, зелень, приправу для картоплі, сіль за смаком. Отриманим маринадом полити картоплю і все ретельно перемішати.


У рукав для запікання перекласти картоплю і зав’язати його з обох боків. Розмістити на деко і поставити в попередньо розігріту до 200ºС духовку.


Запікати картоплю близько години. Для того, щоб перевірити її готовність, проштрикніть бульби виделкою або ножем просто через пакет. Якщо картопля готова, вимкнути духовку і дати постояти 10 хвилин. Потім вийняти з рукава і падати з будь-яким м’ясом, рибою або птицею.


 

17 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів