Голова Хмельницької облдержадміністрації запрошує попрацювати з ним

0

За словами голови облдержадміністрації усі, хто бажає працювати його команді на різних посадах, можуть подати свої пропозиції та відповідні документи у термін від 16 до 20 березня. Документи приймає відділ кадрової роботи апарату облдержадміністрації з 9.00 до 17.00 години, або під час особистого прийому громадян в понеділок, 16 березня, з 10.00 до 15.00 години (1 пов. ОДА, кімната прийому громадян).

«Ми формуємо дієвий кадровий резерв. Сподіваємося, що до нас прийдуть фахові та патріотично налаштовані люди», – сказав Михайло Загородний.

Що потрібно:
– Біографія: фото, освіта, трудовий шлях, історія успіху претендента;
– Стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менш як три роки або наявність стажу роботи, не менш як п’ять років, на керівних посадах (бажано);
– Вказати орган в структурі державної виконавчої влади області та посаду, на яку претендує кандидат, а також своє бачення роботи на посаді з урахуванням принципів та засад державної служби України.

Рішення щодо відбору кандидатів буде прийматися після перевірки інформації, поданої у документах, та, в разі необхідності, особистих співбесід.

Довідки за тел.: (0382) 76-57-92, 65-72-26.
 

15 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів