Салат «Марсель» із чорносливом і корейською морквою

0

Салат із корейською морквою має безліч переваг. Він легкий, смачний, чудово поєднується з іншими стравами (пастою, картоплею, м’ясом рисом). До того ж, ця закуска є основою для приготування багатьох інших салатів. Пропоную вашій увазі один із моїх улюблених варіантів.

Інгредієнти:
100 г сиру моцарела, 0,5 склянки солодкого чорносливу без кісточок, зубок часнику, 300 г готової пряної моркви по-корейськи, жменя товчених волоських горіхів, сіль, чорний мелений перець за смаком,

Приготування:

Моркву замаринувати заздалегідь (цукор, сіль, оцет, олія, приправа для моркви по-корейськи) або купити готову.

Чорнослив промити й залити окропом на 10-15 хвилин. Потім воду злити, викласти на паперові серветки, обсушити. Порізати смужками. Сир нарізати шматочками довільної форми (у мене моцарела-міні, тож я її розрізала навпіл; можна залишити кульки цілими). 


Горіхи злегка обсмажити на сухій сковорідці, подрібнити. Всі інгредієнти перемішати з морквою по-корейськи.

Вичавити часник, посолити й поперчити (якщо потрібно), полити олією.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: такий салатик через годинку ще смачніший. За цей час всі інгредієнти просочуються смаками та ароматами одне одного й утворюють дуже цікаве смакове поєднання.  

30 Березня, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів