В Ізяславі збирають гроші на пам’ятник загиблому на Донбасі бійцю 8 полку спецпризначення

0

Аби вшанувати пам’ять про земляка Олександр Кушнірука, на Ізяславщині оголосили благодійну акцію зі збору коштів на виготовлення та встановлення бюста загиблого бійця. Про це повідомляють у прес-службі райдержадміністрації.

“Жертовний подвиг – віддати життя за Незалежність – не порівняти із жодними монументами, алеями чи пам’ятними дошками. Однак саме такі пам’ятки і монументи формують нашу національно-історичну пам’ять”, – йдеться в повідомленні.

Офіцер Олександр Кушнірук служив у 8-му полку спецпризначення. З початку АТО тимчасово пішов начальником розвідки у 28 механізовану бригаду і мав повернутися на своє штатне місце – начальника штабу. Він загинув 25 грудня 2014 року, підірвавшись на розтяжці в районі донецького аеропорту. Бійцеві виповнилось 32 роки, у нього залишились батьки, які проживають в місті Ізяслав, дружина та двоє маленьких дітей.

Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» присвоєно ім´я героя-земляка – учасника АТО Олександра Кушнірука. Бюст, на який збирають кошти, буде встановлено на території навчального закладу, в якому загиблий навчався.

Нагадаємо, вшановували Олександра Кушнірука на плацу у 8 окремому полку спецпризначення. Посмертно розвідника нагородили орденом Богдана Хмельницького посмертно.

Кошти можна перераховувати на благодійний рахунок за такими реквізитами: Рахунок № 26200000206550 в ТВБВ №10022/088 філія – Хмельницького обласного управління АТ «Ощадбанк». Код ЄДРПОУ 09315357. МФО 315784. Призначення платежу: на виготовлення та встановлення бюста учасника АТО Олександра Кушнірука.

23 Березня, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів