ТОП-8 історій про хмельничанок від «ВСІМ»

0

Протягом багатьох століть жінки керували державами, боролися за права своїх народів, робили наукові відкриття, надихали на подвиги. Без жінки не уявляють свого життя чоловіки.  І це недивно.  Адже саме прекрасна половина людства може приготувати вечерю з нічого  та «роздути з мухи слона».  Існує навіть своєрідна теорія, згідно з якою за кожним великим чоловіком неодмінно стоїть жінка, що направляє його енергію в потрібне русло.  Сьогодні, у Міжнародний жіночий день,  пропонуємо прочитати цікаві історії про наших містянок. 

Юлія Фролова

Ось уже 13 років її приємний голос щодня звучить на радіо, радуючи слухачів цікавими новинами, веселими ефірами та живим спілкуванням. Ведуча Юлія Фролова щодня радіє життю, надихає інших та мріє взяти інтерв’ю у Брюса Вілліса.

Марина Семенюк
Запальна, яскрава, весела – такою глядачі бачать на сцені Марину Семенюк, художнього керівника театру Старицького. Артистка не уявляє свого життя без творчості. Жінка зізнається – керувати артистами непросто, і допомагають їй у цьому доброта та позитив. 

Оксана Радушинська

Оксана Радушинська стала для багатьох жінок взірцем мужності, успішності та цілеспрямованості. Талановита письменниця та журналістка, якій у житті не усе давалося легко, щороку від того ставала лише сильнішою.  

Лілія Майорова

Її ім’я знають не тільки у Хмельницькому, а й у всій Україні. Вона стала однією із кращих стилістів нашого часу та демонструє свою майстерність на подіумах Європи. Лілія Майорова встигає бути і люблячою мамою, і вірним другом, і неперевершеним майстром. 


Марина Рудницька

Модель Марина Рудницька каже, що не ображається, коли їй натякають на округлість її форм. Вона не виснажує себе дієтами та сміливо красується у коротеньких спідничках і маленьких сукнях. Своїми формами дівчина зробила успішну кар’єру. 

Ірина Щавінська

Відома у Хмельницькому бізнес-леді Ірина Щавінська встигає керувати модельною агенцією, влаштовувати конкурси краси та вчити маленьких дівчат стилю. Хмельничанка не уявляє свого життя без подіуму та мандрівок. Вона не проміняла Україну та Емірати. Хоче аби її дев’ятирічна донечка наслідувала наші традиції.
 

Тетяна Юзепчук 

Не зважаючи на свій юний вік та загрозливу небезпеку, волонтерка Тетяна Юзепчук разом зі своїм товаришем збирає допомогу від жителів Хмельниччини та відвозить військовослужбовцям в зону АТО. На даний момент волонтерство для Тетяни – робота, яка не оплачується, але, насправді, вона цією справою живе. 

Тетяна Дрозд

– Жінки, які займаються беллідансом, володіють надзвичайно сильною енергетикою, незалежно від віку та комплекції. Східний танець змінює жінку як зовні, так і внутрішньо, – каже багаторазова чемпіонка України зі східних танців хмельничанка Тетяна Дрозд. 
 

 

8 Березня, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів