У Хмельницькому відкрився міжнародний фестиваль «Хмельницький камер фест»

0

Відомі у музичних та культурних колах Галя та Леся Тельнюк вирушили у турне містами крани. Першими свою творчу програму вони продемонстрували у Хмельницькому на фестивалі «Хмельницький камер фест». Шевченкові слова у їхній музичній обробці зазвучали по-новому.

-З вашим оркестром програма готувалася лише два дні, а загалом підготовка тривала декілька років, – розповіли сестри Тельнюк. – Писалися пісні, вона неодноразово випробовувалася в акустичних варіантах та у різному супроводі. Спробувавши всі варіанти ми прийшли до того, що супровід має бути оркестровим.  Задумка проекту така, щоб в кожному обласному центрі грав інший оркестр. Наша мета – об’єднання всіх українських музикантів шевченківським словом. Лише уявіть собі, що протягом туру  з нами зіграє понад 500 музикантів, і це лише за першу його частину. Ми плануємо охопити всю Україну, всі оркестри які тільки є у містах. Проект «Наш Шевченко» зробить більше ніж шкільна програма 100 відсотків, навіть для самих музикантів.

Враження від хмельницького глядача дуже приємні, також від чудового оркестру, музикантів, й високопрофесійного диригента Сергія Леонова. Нам було надзвичайно приємно  працювати у вашому місті та спілкуватися з хмельничанами, це все позитивне.  

До речі, у ці дні в академічного симфонічного оркестру ювілей -15 років від дня створення, прихильники музики, які зібралися у філармонії  привітали музикантів зі святом. Гарний настрій та позитивна атмосфера панувала впродовж всього вечора.

25 Лютого, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів