Україно-англійська сальса: уроки від іноземного гостя

0

Так, як це відбулося нещодавно на моєму черговому занятті із сальси. Приємною несподіванкою виявився урок сальси від гостя із Англії, Клода (Claude Anicet).
Цього разу тренування виявились не менш насиченими, ніж попередні . Я вивчила одразу чотири елементи: Фасіла і Фасіла-ла, Ель і Ель-Дос, Амбрасала, Бальсеро. А окрім цього вправлялася у сальсі з іноземним гостем Клодом. Відверто скажу, що я завжди дуже переживаю, коли доводиться танцювати з досвідченим партнером, напружуюсь та нервую… Щоправда, то все даремно! Адже, хороший партнер завжди чуйний та уважний і не буде виводити партнерку на рухи, які вона з тих чи інших причин наразі не танцює.

Повертаючись до засвоєння нових елементів скажу, що для їх виконання мені довелось добре потрудитися, щоб вивчити повороти, тримати рамку, а ще робити гачечки кистю рук. Також треба було знову пригадати вивчених елементів.
А працювати ще є над чим! Передивившись попередні відео помітила, що моя дитяча схильність косолапити не пройшла))), при поворотах не рідко хитає, а руки замість красивої дуги, буває, скривлені. А також я частенько випрямляю коліна, що не характерно для Сальса Касіно. До слова, випрямлення ніг, швидше, допускається у Сальсі Нью-Йорк, а у Касіно як правило мають бути м’які гнучкі коліна. Та, як заспокоює мій хороший друг: «А хто, крім тренерів-професіоналів знає як має бути?»))) Й справді, для любителя (та й для професіонала теж) основне – це отримувати насолоду від того, що робиш і за можливості вдосконалювати свої танцювальні навички.

Партнер проекту танцювальна студія “Сальса Вікторія”

 

 

10 Лютого, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів