На Хмельниччині керівником управління юстиції може стати навіть юрист без досвіду роботи

0

У семи районах області районні управління юстиції тимчасово залишилися без керівників. Вільними є й інші керівні посади. Для їх заміщення обласне управління оголосило конкурс.

В оголошенні про конкурс вказано, що однією з обов’язкових вимог є досвід роботи в державних органах. Але це є формальністю.

«Вимога по стажу роботи в державних органах, що вказана в оголошенні, є формальною. Оскільки на сьогодні, згідно Порядку проведення конкурсу, передбачено, що за Вашою заявою, Вас буде допущено до конкурсу навіть без наявності стажу. Таким чином, єдиною умовою для участі в конкурсі є наявність вищої юридичної освіти (спеціаліст, магістр)» – йдеться у повідомленні начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктора Худняка на сторінці у Фейсбук.

Управлінець не виключає, що вже скоро нового керівника шукатимуть для ще одного району. За словами Віктора Худняка, керівник Городоцького управління уже отримала догану.  Запевняє, якщо змін не буде, то вона залишить свою посаду.

Читайте також: У Хмельницькому Яценюк налякав посадовців звільненням 

 

29 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів