Керівника Кам’янець-Подільського військкомату звільнять з посади через повістку загиблому кіборгу

0

Голова Хмельницької облдержадміністрації Михайло Загородний повідомив вручення повістки рідним загиблого кіборга Руслана Коношенка будуть покарані. Зокрема, керівника Кам’янець-Подільського міськрайонного військкомату звільнять з посади, а інші посадові особи понесуть дисциплінарну відповідальність. 

«Відбудеться переформатування роботи військкомату у зв’язку з недобросовісним виконанням обов’язків. За образу світлої пам’яті героя АТО Руслана Коношенка, який посмертно був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, відповідальні особи понесуть покарання», – сказав голова адміністрації Михайло Загородний.

Підполковник Володимир Возний, який відтепер виконує обов’язки військового комісара Кам’янець-Подільського міськрайонного військкомату, вже особисто вибачився перед батьками та рідними загиблого кіборга.

«Слава Герою України! Я також приношу свої вибачення рідним і близьким за недобросовісну роботу працівників військкомату», – сказав Михайло Васильович.

Нагадаємо, Руслан Коношенко був призваний до війська у вересні 2014 року. 20 січня 2015 року він потрапив у полон. Звістка про смерть військового прийшла рідним у квітні. Поховали Руслана 16 квітня 2015 року на Алеї Слави у Кам’янці-Подільському. Посмертно військовослужбовець нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня та відзнакою мера «За заслуги перед міською громадою».
 

2 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів