Млинці-роли «Ідеальне тріо»

0

Інгредієнти:
Для млинців: 500 мл теплого молока, 250 мл мінеральної води, 250 г борошна, 3 яйця, 2 ст. л. цукру, 3 ст. л. олії, 1 ч. л. соди, оцет на смак.
Для сирної начинки: 500 г сиру, жовток, родзинки, ванілін, 4 ст. л. цукру.
Для вишневої начинки: заморожена вишня без кісточок за смаком (у мене черешня), кориця та цукор за смаком.
Для макової начинки: запарений та розтертий мак з цукром (у мене готова макова начинка з цукатами та родзинками).

Приготування:
Борошно просіяти. Яйця збити з цукром. Соду погасити оцтом і додати до яєць. По черзі і потроху додавати борошно і молоко. Коли все борошно з’єднається з яйцями, влити молоко, трохи солі, олію і добре перемішати. Наприкінці влити мінеральну воду. Перемішати і залишити тісто на 10 хвилин, щоб відпочило.
Розігріти млинцеву сковорідку і змастити її шматочком сала або олією. Смажити млинці з обох боків.
Збити сир, цукор, жовток і ванілін. Додати запарені й обсушені родзинки, перемішати.
Розморожену вишню (черешню) з’єднати з цукром, варити на повільному вогні до загусання. Наприкінці додати трохи меленої кориці. Зняти з вогню, відкинути на сито й охолодити.
Начинити млинці трьома видами начинок — сирною, маковою та фруктовою. Потім на один млинчик викласти три начинені млинці та загорнути один грубий рулет. Перед подачею нарізати його у вигляді ролів, декорувати збитими вершками (або білками) та полити шоколадним соусом.


 

31 Липня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів