У Волочиську наркоторговець продавав марихуану півлітровими банками

0

33-річний житель райцентру раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками. Чоловік сам є наркозалежним і перебуває на замісній терапії. Клієнтами наркоторговця були жителі районного центру і довколишніх сіл. Про це повідомляють в обласному УМВС.

“Було зафіксовано декілька фактів збуту підозрюваним наркотичного зілля і то в немалих кількостях. Зазвичай він продавав канабіс півлітровими банками, – розповідають у міліції. – Обшуки проводились як у квартирі наркоторговця у Волочиську, так і в будинку його батьків в одному із сіл району. В обох місцях було виявлене готове для продажу зілля, сита та інші прилади для обробки рослин”.

Коноплю чоловік вирощував у батьківському домі в спеціальних ринках. Загальна кількість вилученого готового зілля склала близько 400 грам.

Зараз наркоторговець перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

 

5 Червня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів