У Хмельницькому поранених бійців АТО підтримують піснями та подарунками

0

У шпиталі схожі заходи відбуваються доволі часто. Це допомагає підняти бойовий дух поранених солдат. Дитяча творчість та їхні таланти знову і знову доводять, що нам є за кого боротися.  Зараз у госпіталі лікується 23 військовослужбовця. На жаль, не всі вони змогли прийти на концерт. Але були воїни, які прискакали навіть на костилях.

Школярі читали Шевченка та танцювали у українських народних костюмах.  Таким чином вони подякували військовим за мужність, відвагу та за те, що чоловіки, ризикуючи своїм життям, захищають Україну.

Подивитися концерт прийшли усі пацієнти медичного закладу. Глядачам подарували фрукти та солодке. На виступі також були присутні представники ради «Майдану» – співорганізатори концерту.

– Ми приділяємо максимальної уваги учасникам антитерористичної операції. Усім тим, хто до нас звертається, намагаємося приділити необхідну увагу. Я не перший раз зустрічаюся з бійцями тут. До мене можна звернутися з питаннями про медичні та соціальні проблеми, – каже   голова комітету охорони здоров’я, соціального захисту та допомоги воїнам АТО хмельницької ради «Майдану» Володимир Лукіянчук.  

15 Травня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів