top-148218.jpg
gallery-148218.jpggallery-148218_0.jpggallery-148218_1.jpggallery-148218_2.jpg

Ковзанка “Льодовий період”

Added by admin

0 reviews

Listed in Відпочинок, дозвілля, Центри творчості та розвитку дітей

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Ковзанка «Льодовий період» діє з 1 вересня до 1 липня. Новітні холодові установки дають можливість зберігати якість льоду круглий рік. Льодове поле розміром 20*40м має металевий дах що надає комфортні умови для відпочинку при будь-яких погодних умовах.

Постійно працює прокат ковзанів в наявності є:

– Ковзани фігурні як для жінок так і для чоловіків від 25 по 41 розмір
– Хокейні чоловічі від 32 по 45 розмір.

Всі ковзани проходять дизинфекцію та сушку на кварцовій сушильній системі, що забезпечує їх зберігання в належних санітарних умовах.

Тривалість сеансу 45 хвилин , після кожного сеансу йде очистка льодового поля за допомогою льодоочисної машини яка щоденно заправляється 500 літрами гарячої води це надає нам можливість постійно підтримувати лід в ідеальному стані. Ми перш за все дбаємо про безпеку відвідувачів на території ковзанки цілодобово ведеться відеоспостереження, здійснюється чергування правоохоронних органів, постійно на території ковзанки знаходиться власна охорона.
Для зручності ви можете скоритстатися камерами зберігання, ми намагаємость постійно покращувати умови для Вашого відпочинку.

На ковзанці постійно знаходиться черговий медпрацівник для надання першої медичної допомоги у випадку травми.

Якщо ви вперше вийшли на лід або бажаєте вдосконалити свою майстерність катання на ковзанах скористайтеся послугами наших інструкторів.

Для індивідуальних занять зручнішими будуть денні сеанси і в плані цінової політики і в плані загруженості льодового поля.

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів